Utbildningar inom
sociala medier. content marketing. digital annonsering. sökmotorannonsering. paid social.

Utbildningar för ökad digital kunskap

Något som de allra flesta är överens om är att webben är enorm och fylld med allt möjligt. Dessutom är det digitala landskapet i konstant förändring med algoritmer, uppdateringar med mera. Alla dessa saker plus att man som regel inte har obegränsat med tid gör att det kan vara svårt att hålla sig uppdaterad. 

Min erfarenhet är att många företag inte har tillräckligt mycket kunskap för att nå hela vägen digitalt. Men det går ju självklart att ändra på! Av just den anledningen håller jag utbildningar inom olika områden kring digital marknadsföring.

Utbildning digitalt

Välj mellan tre utbildningar

I alla utbildningar ingår också ett antal timmar coachning, som du kan använda efter utbildningens slut.

sociala medier

Sociala medier

Behöver du eller några på ditt företag mer kunskap eller förbättra kunskapen om sociala medier? Då passar min utbildning perfekt. Här får du lära dig om en eller flera sociala medier, hur de kan användas, hur du följer upp aktiviteter med mera.

Content marketing ikon

Content marketing

Behöver ditt företag bli vassare på innehåll? Det kan gälla innehåll i sociala medier, för nyhetsbrev, på webbsidan med mera. Jag hjälper dig lägga in nästa växel och ger dig en bas för att kunna skapa målgruppsanpassat killer content i framtiden.

Digital annonsering

Digital annonsering

Vill du bli bättre på att annonsera digitalt? Då är detta rätt utbildning för dig. Här väljer du själv om du vill lära dig generellt om digital annonsering eller om du vill fördjupa dina kunskaper inom paid social eller sökmotorannonsering.

Vill du boka en utbildning inom digital marknadsföring?

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till dig snarast.
(Som regel är det max inom 48 timmar.)

*Obligatoriskt fält. Genom att skicka formuläret godkänner du användningsvillkor & integritetspolicy.

Digitala utbildningar

Innan utbildningen äger rum får du en agenda skickad till dig som du sedan får godkänna. Detta för att säkerställa att du får den all den kunskapen du förväntar dig. 

Oavsett vilken utbildning du väljer kan vi antingen ta den online exempelvis via Skype, Zoom eller Hangouts om du hellre vill att jag kommer till dig går även det att lösa. 

Efter utbildningen

När du har gått din utbildning hos mig kommer du få allt utbildningmaterial skickat till dig efter utbildningen så du har något att gå tillbaka till.

Du väljer själv hur du vill disponera dina coachingtimmar. Det kan antingen vara något du vill bolla med mig, att jag ska kolla på någon av dina kampanjer och ge feedback eller om du bara vill ha stöttning i ditt arbete.

Cookiebanner

Den här webbsidan använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen. Genom att använda natasharydell.se godkänner du integritetspolicyn.