Digital design:
App-design. Sociala medie mallar. Webbdesign. UX.

Digital design för både upplevelse och design

Digital design handlar om att visualisera koncept för digitala kanaler och göra vardagen enklare för människor och företag. Med hjälp av digital design kan du bygga ditt varumärke, förbättra användarupplevelsen, utveckla tjänster med mera. Jag är en problemlösare som hjälper dig skapa kreativa, snygga och fungerande lösningar. 

Med digital design är alltid kundupplevelsen i fokus. De allra flesta användarna får unika upplevelser, då behöver man fråga sig vad målsättningen med innehållet/appen/webbsidan är. Är innehållet/appen/webbsidan relevant? Tilltalar det målgruppen? Är det enkelt för målgruppen att navigera? 

digital design, webbdesign, , appdesign

UX är a och o

UX är engelska och förkortningen för user experiance, översatt till svenska blir det användarupplevelsen. För att du som företagare ska kunna möta dina kunders krav krävs det att det är lätt för användaren att känna igen ditt varumärke, tycka att din app eller webbsida är enkel och lättnavigerad. 

När jag jobbar med användarupplevelser försöker jag (med din hjälp och noggrann analys) lära känna din användare och på så sätt kunna skapa ett värdefullt innehåll samtidigt som dina produkter eller tjänster lyser igenom med sin nytta.

Tjänster inom digital design

sociala medie mallar

Sociala medie mallar

Genom att använda mallar för dina sociala medier kan du skapa en tydlig igenkänningsfaktor på ditt innehåll. Jag hjälper dig designa sociala medie mallar för alla olika kanaler, utifrån din grafiska profil, önskemål och budget. Mallarna är enkla att använda, så det enda du behöver göra är att klistra in bilden du vill använda i mallen. Med hjälp av sociala medie mallar och content kan vi tillsammans ta ditt företag till nya höjder.

appdesing webbdesign

Klickbar app-prototyp

Går du i tankarna på att bygga en app? Jag hjälper dig ta fram en klickbar prototyp som du sedan lämnar över till programmerarna som ska bygga appen. Du kanske har en grundtanke som vi kan bygga vidare på? Eller så kanske du bara behöver hjälp att sätta ihop din idé? Oavsett så finns jag här och hjälper dig så det blir precis så som du vill ha din app.

Webbdesign WordPress

Klickbar webbdesign

Ska du göra om din webbsida och vill ha en färdig design att ge till programmeraren? Det hjälper jag dig med! Utifrån din grafiska profil och dina önskemål tar jag fram en interaktiv design för din sajt. Du kommer alltså kunna klicka dig till undersidor, kontaktformulär med mera. I mån av tid kan jag även hjälpa dig bygga webbsidan, då använder jag WordPress.

Behöver du hjälp med design?

*Obligatoriska fält. Genom att skicka formuläret godkänner du användningsvillkor och integritetspolicy.

UX-design, digital design

UX-design för app och webbsida

Interaktionsdesign

  • Användaren

    I de allra flesta fallen kan man utgå ifrån att användarna kommer ha olika förkunskaper, behov och bakgrund. När användarens behov och utmaningar av användandet av webbsidan/appen/innehållet är identifierat är det mycket lättare att träffa rätt från start.

  • Innehållsstruktur

    När vi har identifierat användarens behov och utmaningar kan vi lägga upp en logisk innehållsstruktur för den digitala designen. Detta innebär att flödet av innehållet presenteras på ett naturligt och enkelt sätt. Vi vill självklart minimera eventuella frågetecken för användaren.

  • Digital design

    När vi vet vilka som är användare och målgrupp samtidigt som vi har koll på hur vi ska presentera innehållet är det dags att sätta igång med själva designen och prototypen. Under denna delen får du hela tiden uppdateringar så du har möjlighet att komma med feedback. Jag vill att du ska känna dig 100% nöjd när prototypen är färdig.

Cookiebanner

Den här webbsidan använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen. Genom att använda natasharydell.se godkänner du integritetspolicyn.