Jag är med dig, dag som natt

Några ord om
mina erfarenheter. mig. Natasha Rydell. mina kompetenser.

Natasha Rydell 2

Vad gör mig unik?

Jag har receptet på
digital
framgång. succé. triumf.

Jag är utbildad både inom digital marknadsföring och grafisk kommunikation samt att jag har kunskaper om WordPress. Därför djupgående kompetens på flera områden inom marknadsföring, man kan säga att jag kan mycket om mycket.

Jag har erfarenhet av att arbeta både med B2B och B2C. Med mina erfarenheter och kompetenser kan jag se till att rätt insatser görs för att ditt varumärke ska blomstra digitalt.

Jag gillar att utvecklas och tackar sällan nej till en utmaning. Eller kaffe. Hör av dig så hjälper jag dig lyckas digitalt.

Frilansande konsult inom digital markandsföring


Som frilansande konsult inom digital marknadsföring har valt att lägga mitt fokus på sociala medier och content marketing. Men det betyder inte att jag inte kan hjälpa dig med andra saker också. Med min erfarenhet inom grafisk kommunikation och digital marknadsföring kan vi självklart kombinera flera olika tjänster. Jag har erfarenhet att både jobba strategiskt och operativt med mina kunder, samt utbilda när det finns behov. Jag jobbar ofta med helheten för företag.

Ett digitalt arbetssätt

När du påbörjar ett samarbete med mig kommer du märka att jag jobbar transparent och digitalt. Detta innebär att du kommer komma åt allt material online. Under samarbetet kommer vi hela tiden ha en öppen dialog med högt i tak så du verklingen känner att arbetet blir skräddarsytt för dig.​

Processen

Natasha Rydell 3

Hjälp med digital marknadsföring

*Obligatoriskt fält. Genom att skicka formuläret godkänner du användningsvillkor & integritetspolicy.

Cookiebanner

Den här webbsidan använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen. Genom att använda natasharydell.se godkänner du integritetspolicyn.